Praktijk officieel van start!

Na een zomerse periode met vakantie en opstarten is de praktijk op 1 september 2019 is de praktijk officieel geopend. De registratie door de Beroepsvereniging NVKH met het daarbij horende verkrijgen van de AGB-codes voor zowel de praktijk als voor mezelf als “zorgverlener” zijn verleend. Dat betekend dat je homeopathische behandelingen door de meeste zorgverzekeringen worden vergoed, soms gedeeltelijk, soms in z’n geheel, afhankelijk waar en hoe je verzekerd bent. Dat is belangrijk vind ik. Ik merk dat dit door patiënten erg gewaardeerd wordt.

Na het opstarten van de praktijk is het belangrijk om meer bekendheid te krijgen! Iedereen mag weten dat ik als klassiek homeopaat beschikbaar ben! Er is een prachtige flyer ontworpen, die ik bezorg in de brievenbussen van de inwoners van mijn dorp. Hierin vindt men allerlei informatie over homeopathie, de praktijk en een uitnodiging voor een gratis consult om te overleggen of jouw klachten met homeopathie behandeld kunnen worden.

Zo mag ik laten zien dat er in het dorp een mooie praktijk voor homeopathie is gekomen. Tot nu toe de enige in het dorp! Ik mag de flyer leggen in de wachtkamer van de Fysiotherapie ‘Sint-Michielsgestel’ en bij andere dienstverlenende bedrijven. Ook bezoek ik de Dorpstafel om daar, onder het genot van koffie of thee, te vertellen over homeopathie.

Ik nodig je van harte uit om eens te komen kijken in de praktijk!

Maak vrijblijvend een afspraak voor je gratis consult. Dat kan via deze site of bel me gewoon even: 06-20036358.

 

 

 

 

2 gedachten over “Praktijk officieel van start!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pontem-homeopathie