Diploma

Het is zover….. Een diploma!

Na 5 jaren studie heb ik op 28 juni mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Wat een geweldig feest was dat. Een officiële gebeurtenis met feestelijke tinten. Ik mag mezelf nu officieel Homeopaat noemen. Aansluitend de dag erna een geweldig examenfeest gevierd en mijn praktijk ‘Pontem-Homeopathie’ in Sint-Michielsgestel geopend!

Waar komt de naam ‘Pontem-Homeopathie’ eigenlijk vandaan?

De straat waar mijn praktijk is gevestigd in het dorp, kijkt uit op de fietsbrug over de Dommel. Gelegen in het park ‘Ruwenberg’ is dit een bekende brug waar veel gebruik van gemaakt wordt. Zelf loop ik dagelijks over deze brug.

In mijn logo komt deze brug terug.

Als verbinding tussen de toppen van het leven, die zowel de positieve- als negatieve hoogtepunten kent, verbindt deze brug hun oevers en slaat letterlijk de verbinding over het dal van ‘De Hulpvraag’ van mijn patiënten. Ik wil de Homeopathie toegankelijk maken allereerst voor alle mensen uit ons mooie dorp. Er is zoveel onbekendheid over deze manier van genezen. Ik ga proberen hier iets aan te doen en zal jullie via deze site op de hoogte houden van de activiteiten daaromtrent.

Eerst maar gewoon gaan beginnen. De start is gemaakt met deze website!

2 gedachten over “Diploma”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pontem-homeopathie