Overzicht vergoedingen ziektekostenverzekeraars 2023

Hallo, 

Gisteren heb ik je helaas niet kunnen spreken. Hoorde je voicemail maar was niet in de gelegenheid je terug te bellen. Vandaag ben ik aan het werk dus gaat me waarschijnlijk niet lukken om te bellen, vandaar even deze mail.

Ik heb maandag 2 december het middel ingenomen gedurende 3 dagen. Na de derde dag merkte ik dat het hoesten minder was. Er kwam wel veel slijm

Hallo, 

Gisteren heb ik je helaas niet kunnen spreken. Hoorde je voicemail maar was niet in de gelegenheid je terug te bellen. Vandaag ben ik aan het werk dus gaat me waarschijnlijk niet lukken om te bellen, vandaar even deze mail.

Ik heb maandag 2 december het middel ingenomen gedurende 3 dagen. Na de derde dag merkte ik dat het hoesten minder was. Er kwam wel veel slijm vrij wat ik ophoestte maar ook veel niezen waarbij veel slijm vrij kwam. Ik merk aan mijzelf dat ik nog steeds makkelijk geirriteerd raak maar dat mijn reactie daarop veel milder is. Ik kan het eerder naast me neerleggen. Ik voel me ook uitgeruster en heb het gevoel dat ik veel meer kan in 1 week. Sinds afgelopen dinsdag merk ik dat het hoesten weer erger wordt. Het is echt een harde hoest die soms tot braken toe gaat. Daarbij verder geen andere klachten.

Mocht je nog iets willen weten dan ben ik vanaf 4 uur bereikbaar anders hoor ik graag hoe nu verder van je.

Groeten Susan de Jong

vrij wat ik ophoestte maar ook veel niezen waarbij veel slijm vrij kwam. Ik merk aan mijzelf dat ik nog steeds makkelijk geirriteerd raak maar dat mijn reactie daarop veel milder is. Ik kan het eerder naast me neerleggen. Ik voel me ook uitgeruster en heb het gevoel dat ik veel meer kan in 1 week. Sinds afgelopen dinsdag merk ik dat het hoesten weer erger wordt. Het is echt een harde hoest die soms tot braken toe gaat. Daarbij verder geen andere klachten.

Mocht je nog iets willen weten dan ben ik vanaf 4 uur bereikbaar anders hoor ik graag hoe nu verder van je.

Groeten Susan de Jong

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pontem-homeopathie